2019-01-10 intern clubtoernooi

Op donderdagavond 10 januari 2019 houden wij weer een intern clubtoernooi. Ben je lid dan is er de mogelijkheid om een vriend/vriendin/kennis/familielid uit te nodigen.

Sinds enkele jaren organiseren wij van Orbit 2001 het intern clubtoernooi met succes. Gezelligheid staat bij ons dan zeker voorop. En dat is te merken aan het feit dat iedere speler aan het einde van de avond vrijblijvend uitgenodigd wordt om nog even in de sportkantine gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wel zouden wij het prettig vinden om je opgave uiterlijk één week voor aanvang van het inter clubtoernooi te ontvangen. En dat kan door op een speelavond de intekenlijst in te vullen of door middel van een mailtje via de contactpagina met vermelding van naam en speelsterkte. 

Namens intern clubtoernooi commissie van harte welkom op deze gezellige avond

L.s.
aanvang is uiterlijk 20.15 uur in Die Heygrave te Vlijmen

Orbit 2001 is aangesloten bij de Bossche Badminton Federatie
Lid worden?
"Interesse om lid te worden?" Lees meer op de pagina Lidmaatschap.