Berichten uit bestuur

Beste leden van badmintonvereniging Orbit 2001,

Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat met de strenge lockdown, ook de sporthal – en dus onze zaal, dicht is en wel tot en met 18 januari 2021.

En dat betekent dat we pas op donderdagavond 21 januari – mogelijk – weer kunnen badmintonnen.

‘Mogelijk’ dus, omdat het niet zeker is dat het Covid-19 gevaar dan weg is of voldoende is afgezwakt om te kunnen badmintonnen.

Het is tevens twijfelachtig of we in de wintermaanden nog een toernooi kunnen organiseren; misschien als het voorjaar aanvangt.

Dat is geen prettig bericht voor ons sporters maar het is niet anders.

Ook de komende kerstdagen en de jaarwisseling zullen in vergelijking met andere jaren, meer ingetogen en minder vrolijk verlopen al zullen de meesten toch proberen er wat moois van te maken; voor zichzelf én voor anderen.

Hoe dan ook, het bestuur van Orbit 2001 wenst jullie goede dagen toe. En natuurlijk vooral ook gezonde dagen. Let daarom goed op je eigen gedrag en dat van jullie gezins- en familieleden en vrienden. Ondersteun elkaar daarbij waar mogelijk.

Er komt natuurlijk een einde aan deze virusziekte en dan kunnen we weer onze shuttles slaan. Maar we hebben wel wat geduld nodig.

Het gaat jullie allemaal goed, ook zonder uitbundige (buiten)festiviteiten en vuurwerk.

Houd ook je fitheid op niveau door veel buiten te zijn en daar te wandelen, fietsen of hardlopen.

Het bestuur hoopt jullie allemaal weer gezond en fit op 21 januari 2021, terug te zien.

Mochten jullie n.a.v. dit bericht vragen hebben dan kunnen jullie die stellen via onze WhatsApp of door een e-mailtje te sturen naar:  info@orbit2001.nl

Met vriendelijke groet,

Opmerkingen of ideeën? Laat het weten; reageren kan naar het secretariaat: mail

Kan alles kan uiteraard ook via onze contactpagina